Studio sans - Wit

Brand Identity Design

Een doordachte volledige strategische & creatieve uitwerking van jouw merk.

Brand identity Design

Wil je eruit springen tussen jouw concurrenten? Werk aan je tone of voice en branding met een logo en huisstijl die uitstralen waar je bedrijf voor staat en wat je dreefveer is. We bouwen samen een visueel imago uit. Laten we starten.

logo design en offline communicatie en design studio uit antwerpen

Net begonnen en nog op zoek naar de juiste richting voor je project? Of wil je je merk verder laten ontwikkelen? Dan ben je toe aan een rebranding. Voor beide opties ben je welkom bij Studio Sans. 

We beginnen bij het begin en dat wil zeggen dat we samen definiëren waar je bedrijf voor staat en wat het drijft. Eens we weten welke richting we uitgaan, starten we met het designen van een huisstijl die uniek is en in lijn ligt met je strategisch plan. Wanneer we klaar zijn gieten we alles mooi in een huisstijlgids. Die vertelt exact hoe je aan de slag moet met je logo en huisstijl doorheen je volledige offline- en online communicatie, zoals op je website, in brochures, AD campagnes of folders.

Logo icon for brand in Antwerp, logo design en identity

Mogelijkheden

In deze fase leren we je volledig kennen. Dit wel zeggen: je manier van werken, je klanten, drijfveer, imago en missie en visie. We bepalen wat je nodig hebt en welke kant we op gaan met je identiteit en hoe die zich vertaalt in een logo en huisstijl beschreven in een huisstijlgids.

Let’s
work some magic together!