Studio sans - Wit

Bouw en website en zorg dat klanten je vinden op Google

Website bouwen

Onmisbaar in jouw communicatieplan is een website. Met de nieuwste platformen en functies ontwerpen we een website die gebruiksvriendelijk is, te vinden is op Google en de juiste functionaliteiten bevat. Samen zoeken we naar wat je website moet uitstralen en vertellen. Leg de focus op het interactieve, de performance of het genereren van leads. Maatwerk is vanzelfsprekend: we gebruiken geen veelgebruikte templates maar ontwerpen en bouwen de website op maat van jouw project.

Gevonden worden op Google

Misschien heb je wel al eens gehoord van de beruchte term SEO. Search engine optimization is het verbeteren van je positie op search engines (Google, Bing, Yahoo) door het schrijven van de juiste copy, het gebruiken van de juiste technische structuur, link-building en veel meer.

Designproces

Het designen van een website is een proces. De eerste fase is een brainstorm om je verhaal en website project in kaart te brengen. Hierna maken we wireframes die je structuur bepalen. Daarna komen we tot een voorstelling van het design. De volgende stap is het development in WordPress.

WordPress development

WordPress is een CMS systeem waar je makkelijk zelf mee aan de slag kan. De tijd dat websites bouwen rocket sience was is al lang voorbij. Uiteraard geven we jou een introductie om je website zonder problemen verder te kunnen beheren.

 

Let’s
work some magic together!