Digitale communicatie

Doe jij al aan digitale communicatie?

Onmisbaar in deze snel evoluerende digitale wereld is digitale communicatie. Bijvoorbeeld een aantrekkelijke website, het dient immers als digitaal visitekaartje, waar potentiële klanten kunnen ontdekken en beleven wat jouw bedrijf te bieden heeft. Met een duidelijke structuur die aangeeft wie je bent, wat je doet en waarom je het doet, kan je je als bedrijf onderscheiden. Bovendien zorgen wij er met een ‘responsive webdesign’ voor dat je website zich aanpast aan het apparaat van de gebruiker.

De websites die we maken zijn gemaakt in WordPress, het populairste CMS systeem van de wereld. Een CMS systeem is een handige manier om als klant zelf de website te beheren zonder dat er al te veel technische kennis nodig is.

Een mooie website alleen is niet genoeg.
Je moet namelijk ook gevonden worden in zoekmachines. Stap voor stap geven we je mee hoe je ervoor zorgt, dit in een handige gids.

Laten we jouw project bekijken.

Mogelijkheden

Website in WordPress // E-mailadressen // Hosting // domeinnamen // webdevelopment // fotografie // presentatietemplates // webshop // SEO proof // plugins