01 // Briefing

Zoals een kameleon willen we ons kunnen plaatsen in jouw identiteit. Daarom starten we steeds bij elk soort project bij een briefing. We zoeken naar wat jouw bedrijf nodig heeft, hoe je bedrijf zich positioneert op de markt en wat de identiteit van jouw bedrijf is. We vinden het belangrijk om goed bij deze fase stil te staan.

02 // Brainstorm & idee

Met een goede, duidelijk briefing op zak gaan  we over tot de brainstorm- en ideefase. In deze fase gaan we helemaal los. We maken moodboards, woordspinnen, mindmaps, etc. tot we volledig klaar zijn voor actie.

03 // Ruwe schets & conceptfase

Ready, set, go! Met een goede briefing en boordevol ideeën gaan we van start. We maken schetsen en mockups tot we exact weten welke ideeën perfect zijn voor jouw bedrijf.

04 // Uitwerking project

In deze fase zetten we de ideeën op papier digitaal over. We zijn niet tevreden met de eerste versie. We zoeken naar de juiste kleuren, fonts en elementen die bij het voorstel passen en goed genoeg zijn als voorstel. Afhankelijk van het prijsvoorstel werken we één, twee of drie verschillende voorstellen uit.

De timing van een project hangt af van de grootte van het project en de afspraken die er gemaakt zijn. De gemiddelde tijd varieert tussen de 2 weken tot 1 maand.

05 // Correctierondes

Standaard werken we met 3 correctierondes per project. Meestal volstaat dit om het project af te werken. Meer correctierondes kunnen toegevoegd worden indien nodig.

Graag meer informatie over hoe we te werk gaan?
Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek.