Rebranding Impact

What's your motivation?

Rebranding voor Impact, een Antwerpse organisatie die voorheen de naam Splash&Go had. De laatste jaren evolueerde Impact naar een bloeiende organisatie. Doordaar was het tijd voor een nieuwe update van de volledige huisstijl, website en naam. De organisatie is opgedeeld in 3 bedrijfstakken. Een zwemschool, sportschool en opleidingen voor volwassenen. Voor deze bedrijfstakken is er een overkoepelende naam Impact.

De nieuwe huisstijl is kleurrijk, speels, dynamisch net zoals de organisatie zelf. Bovendien zijn de grafische elementen heel illustratief en overal komt de schattige mascotte terug. 

Rebranding // logo // Mascotte // volledige huisstijl // website

Grafisch ontwerp voor poster. Volledige huisstijl en rebranding logo design door grafische studio voor bedrijf regio Antwerpen
Unieke rebranding logo design en huisstijl voor bedrijf regio Antwerpen. Creatief ontwerp door grafische studio

Alle logo’s en huisstijlelementen hebben een eigen kleurenpalet. Zo creëren we een kleurrijke huisstijl waarmee we aan de slag kunnen gaan. De logo’s zijn eenvoudig en passen op deze manier binnen de dynamische huisstijl

Heb je Emiel Reptiel al ontmoet?

Emiel Reptiel is de mascotte die we bedachten voor Impact. De reptiel is een echte superheld die kindjes helpt hun uitdagingen te bereiken zonder problemen. 

Emiel is helemaal in de stijl van Impact en heeft per bedrijfstak een andere outfit. 

Hij is van geen enkele uitdaging bang!

Grafische illustratie voor huisstijl. Illustratie en grafisch ontwerp door grafische studio

Op de website is het kleurenpalet per bedrijfstak doorgetrokken.
Daarom verschilt elke pagina van elkaar en heeft elke pagina zijn eigen kleine huisstijl. De website beschikt over een leuke dynamische navigatie.