Studio sans - Wit

Studio Sans is geboren in 2017. De grafisch ontwerp studio is gelegen in Berchem (Antwerpen). Al 5 jaar helpen we vol passie nieuwe en bestaande bedrijven aan een identiteit. Met de klant samen een merk uitwerken dat er staat, dat is onze drijfveer.

Studio who? Sans, yes.

Wie zijn de gezichten achter deze grafische studio?

Larissa Van Puyenbroeck /

Grafisch ontwerper

5 jaar geleden startte ik Studio Sans op, vanuit een passie voor grafisch ontwerp en het helpen van mensen. De juiste skills gebruiken en leren van klanten die experts zijn in hun vak sloot helemaal aan bij mijn nieuwsgierigheid.

Ondertussen groeide Studio Sans als grafische Design Studio met een collectief van verschillende professionals in hun vak en werken we samen, met veel energie en passie, aan mooie projecten.

Right, and how do you roll?

Werkwijze

Werkwijze

Je kan geen merk bouwen als je het merk en de personen erachter niet kent. Daarom starten we eerst met een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen en een tijdsinschatting te maken.

The next step is where the magic happens! Meer weten? Laten we een kennismakingsgesprek inplannen om de verdere werkwijze te bespreken. Als design studio doen we namelijk aan maatwerk en besteden we aan elk project evenveel aandacht.

Creatief proces

Onze aanpak

Elkaar leren kennen is stap één! Een eerste kennismaking is een must voor een goede en succesvolle samenwerking! In dit gesprek activeren we jouw creativiteit en denken we samen na over de mogelijkheden. We bepalen de grote lijnen om een voorstel op maat te maken dat past bij jouw behoeften.

Voordat we beginnen met het schrijven van jouw verhaal, hebben we een specifieke meeting om het ontwerp en de technische behoeften te bespreken. In deze meeting luisteren we opnieuw naar je behoeften, maar we graven dieper. We luisteren naar wie je doelgroep is, je missie en visie, je doelstellingen en de richting die je uit wilt. We tekenen de grote en meer specifieke lijnen om te gebruiken als een roadmap voor de journey die we samen starten.

De volgende stap is het leukste deel! Het ontwerpen van je project. Het is een creatief proces dat 2 tot 4 weken kan duren, afhankelijk van het project waaraan we werken. Het ontwerpen van een merkidentiteit begint met een inspirerende workshop waarin we zoeken naar mogelijke richtingen, ideeën en moodboards. Na de creatieve fase beginnen we met de conceptuele fase. We werken aan het concept, zoeken lettertypes en kleuren. Uit deze concepten kiezen we een aantal richtingen die we tot in detail uitwerken.

We finaliseren het ontwerp op basis van jouw feedback en ideeën. Jouw feedback is goud waard, we luisteren en stemmen het voorstel af op jouw feedback en ideeën.

In de laatste fase leveren we alle bestanden en Read-to-Go documenten aan. We verzamelen all nodige documenten en bestanden in een map. Afhankelijk van het project krijg je richtlijnen voor het gebruik van je logo, identiteit of website.

Let’s
work some
magic together!

 

Klaar om samen een traject uit te stippelen? Wij wel!