Studio sans - Wit

Studio Sans is geboren in 2017. De grafisch ontwerp studio is gelegen in Berchem (Antwerpen). Al 5 jaar helpen we vol passie nieuwe en bestaande bedrijven aan een identiteit. Met de klant samen een merk uitwerken dat er staat, dat is onze drijfveer.

Studio who? Sans, yes.

Wie zijn de gezichten achter deze grafische studio?

Larissa Van Puyenbroeck /

Grafisch ontwerper

5 jaar geleden startte ik Studio Sans op, vanuit een passie voor grafisch ontwerp en het helpen van mensen. De juiste skills gebruiken en leren van klanten die experts zijn in hun vak sloot helemaal aan bij mijn nieuwsgierigheid.

Ondertussen groeide Studio Sans als grafische Design Studio met een collectief van verschillende professionals in hun vak en werken we samen, met veel energie en passie, aan mooie projecten.

Right, and how do you roll?

Werkwijze

Werkwijze

Je kan geen merk bouwen als je het merk en de personen erachter niet kent. Daarom starten we eerst met een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen en een tijdsinschatting te maken.

The next step is where the magic happens! Meer weten? Laten we een kennismakingsgesprek inplannen om de verdere werkwijze te bespreken. Als design studio doen we namelijk aan maatwerk en besteden we aan elk project evenveel aandacht.

Let’s
work some
magic together!

 

Klaar om samen een traject uit te stippelen? Wij wel!