Jouw unieke identiteit is
onze passie en missie.

Larissa Van Puyenbroeck

Zaakvoerder Studio Sans

Drie jaar geleden begon het verhaal, een eigen grafische studio. Grafisch ontwerp was altijd al mijn passie, dit in combinatie met mensen helpen. Het was voor mij vrij duidelijk, ik wil mijn eigen grafische studio! Drie jaar later ben ik nog steeds even gelukkig met deze keuze en probeer ik elke dag opnieuw te genieten van mijn job en mijzelf uit te dagen.

Ik geloof erin dat je nooit genoeg kennis kan hebben. Hierdoor probeer ik mij continu bij te scholen in de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Grafische ontwerp studio mogelijkheden, logo laten maken, website laten maken, grafische communicatie

Larissa is de zaakvoerder van Studio Sans. De voorbije jaren heeft Studio Sans een netwerk uitgebouwd van verschillende professionelen die in hun discipline uitblinken. Per project bekijken we wie het beste past bij deze opdracht, zo kunnen we steeds de beste kwaliteit leveren.

We vinden het belangrijk dat iedereen een mooie uitstraling krijgt. We kijken daarom altijd per project naar het aantal uren werk om je niet onnodig in de kosten te jagen.

De factoren die meespelen om een offerte op te maken zijn de grootte van het project, de moeilijkheid, jouw wensen en of er eventueel een extra partner betrokken is voor bijvoorbeeld development of copywriting. Neem daarom vrijblijvend contact op om jouw project te bespreken en misschien zitten we binnenkort samen.